Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/templates/estherhufkens/index.php on line 77

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/libraries/cms/application/site.php on line 272
Esther Hufkens | Beeldvormer voor mens en organisatie - Verandering in beeld

ps 592 van 1Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een sprekend beeld heeft toegevoegde waarde voor vraagstukken op het gebied van visie-, organisatie- of teamontwikkeling. Teksten doen doorgaans alleen een appèl op het cognitieve denken, het taaldenken. Deze manier van denken betekent: analyseren, verklaren, verdedigen en argumenteren.  

Een goed beeld brengt dezelfde boodschap over én voegt hier een gevoel aan toe, nodigt uit tot een diepgaand gesprek, onderzoek, creativiteit en buiten kaders denken. Veel innovaties zijn ontstaan vanuit beelddenken! Ik combineer mijn kennis en ervaring als organisatiecoach en fotograaf en zet beelden in voor verandertrajecten. 

De wereld verandert! 

De (digitale) ontwikkelingen in de maatschappij maken dat wij slimmer kunnen (samen)werken en ons werk anders kunnen organiseren. Ik help organisaties en haar medewerkers in het vinden van nieuwe manier van (samen)werken. Waarbij leiding en medewerkers in contact blijven met hun talenten, competenties en drijfveren, zodat zij vanuit eigenaarschap een optimale bijdrage kunnen leveren aan de organisatiedoelen. 

Voor wie?

Ik werk graag voor organisaties die werken aan hun toekomst. Denk hierbij aan thema's als: Het Nieuwe Werken, Slimmer Werken, (Sociale) Innovatie en Nieuw Organiseren.

Hoe werk ik?

Voor wat betreft "Verandering in beeld" heb ik geen standaard programma's, immers organisaties en organisatievraagstukken zijn ook niet standaard! Een programma voor jullie maak ik graag met jullie samen. Een aantal voorbeelden van wat ik doe, zijn:

Leren door doen | Visie ontwikkeling | Creatieve-/Innovatieleerlabs.

 Wil je meer weten over wat ik met "Verandering in beeld" voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan even contact met me op.