Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/templates/estherhufkens/index.php on line 77

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/libraries/cms/application/site.php on line 272
Esther Hufkens | Beeldvormer voor mens en organisatie - Leren door doen

ps 589 van 1Organisaties die de eerste stappen willen zetten richting "de organisatie van de toekomst", weten niet altijd hoe dit aan te pakken. In de praktijk blijkt dat medewerkers wel ideeën hebben, maar het lastig te vinden om het echt te gaan DOEN. 

Samen met medewerkers en leidinggevenden kijk ik hoe we samen de eerste stapjes kunnen zetten. We gaan vooral leren door te doen.

Door middel van meerdere pilots gaan we op zoek naar welke manier van werken bij de organisatie en medewerkers past en verspreidt de nieuwe manier van werken en denken zich als een olievlek door de organisatie. Ik help graag bij de opzet en organisatie hiervan.