Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/templates/estherhufkens/index.php on line 77

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/libraries/cms/application/site.php on line 272
Esther Hufkens | Beeldvormer voor mens en organisatie - Visieontwikkeling

ps 590 van 1Visieontwikkeling voor jouw organisatie, jouw afdeling of jouw team is in deze tijd best lastig, immers de veranderingen in onze omgeving volgen elkaar in snel tempo op. Een visiedocument schrijven van 25 pagina's, dat vertelt hoe jullie organisatie, afdeling, team er over vijf jaar uit ziet, is dan ook niet meer van deze tijd.

Wel is het belangrijk om met elkaar te bepalen wat jullie belangrijkste kernwaarden zijn. Wat is het bestaansrecht van jullie organisatie? En vanuit welke waarden willen jullie werken voor jullie doelgroep?

Ik kan jullie helpen deze waarden te ontdekken en ze om te zetten naar beeld. Tijdens zo'n traject gaan we samen deze beelden en het verhaal combineren. We gaan met elkaar in gesprek over de betekenis van jullie waarden. Op deze manier zullen de waarden van de organisatie voor medewerkers gaan leven en kunnen zij er betekenis aan gaan geven in hun dagelijks werk.