Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/templates/estherhufkens/index.php on line 77

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/libraries/cms/application/site.php on line 272
Esther Hufkens | Beeldvormer voor mens en organisatie - Over mij

ps 716 van 1Ik ben Esther Hufkens en ongeveer 12 jaar geleden is bij mij de liefde voor fotografie ontstaan. Fotografie werd mijn manier om mijn creativiteit te uiten. Ik wilde me meer ontwikkelen in het maken van beelden en ben diverse opleidingen gaan volgen.

In 2012 heb ik de stap genomen om naast mijn baan als organisatieadviseur-coach binnen de overheid, ook een eigen bedrijf te starten. Sindsdien noem ik mezelf: Beeldvormer voor mens en organisatie. Ik heb mijn hart gevolgd en mijn ervaring als organisatieadviseur/-coach gecombineerd met mijn passie voor fotografie, reizen, kunst, creativiteit en ontwikkeling.

Jouw verhaal in beeld:

Ik breng graag jouw verhaal of dat van jouw bedrijf in beeld. Ik vorm beelden met een eigen sfeer en een eigen identiteit, waarmee je jezelf of jouw bedrijf op een onderscheidende, professionele manier kunt presenteren. 

Wat ik vaak terughoor is dat mijn foto's worden bestempeld als typische "Esther-foto's". Ik vind dat een enorm compliment.

Mijn werkwijze:

Ik werk zoveel mogelijk in het hier en nu. Praktisch, met beide benen op de grond, maar altijd wel met die eigen signatuur. Door mijn ervaring als coach weet ik het beste uit mensen te halen en ze op hun gemak te stellen. Door mijn ervaring als organisatieadviseur weet ik hoe belangrijk het is om de waarden van jouw bedrijf over te brengen naar (potentiële) klanten, je visie uit te dragen en hoe je werkt aan positionering in de markt.

Ik denk graag met je mee over hoe we jouw verhaal zo in beeld brengen dat het past bij het doel waarvoor je het wilt gebruiken. Ik maak geen foto's in een studio, maar altijd op locatie. In een omgeving die past bij jou, jouw bedrijf of jouw medewerkers en het verhaal dat je wilt vertellen. Bovendien een plek die comfortabel voelt.