Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/templates/estherhufkens/index.php on line 77

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/clients/client18649/web14330/web/libraries/cms/application/site.php on line 272
Esther Hufkens | Beeldvormer voor mens en organisatie - Referenties

ps 1478 van 1"Nadat ik bij iemand anders foto's van Esther had gezien, heb ik haar gevraagd foto's te maken voor mijn website. Ik had een inspirerende en bijzondere middag en was onder de indruk van haar kijk op fotografie, natuur en dat gecombineerd met mij als persoon. Het resultaat is professioneel en creatief. Esther heeft me als een warm persoon neergezet. Bijzonder vond ik ook dat Esther vooraf al het beeld had gevormd in haar hoofd, nog voor de foto was gemaakt. De aanpak van Esther is heel persoonlijk, eerlijk en ze durft je uit te dagen om zo tot een mooi resultaat te komen". 

Sharon Smeets | Eigenaar en coach van Balanced Identity

ps 1441 van 1 " Foto's van jezelf laten maken!? Ik ervaarde dit altijd als gedoe en meestal was ik niet tevreden over het resultaat. Beter gezegd, niet tevreden met mijzelf en hoe ik op de foto stond. Dat zegt dus niet zoveel over de kwaliteit van de fotograaf, meer over mijn ervaring. Dat wist Esther meteen als vakvrouw te pareren. Bij binnenkomst zorgt ze er voor dat je je op je gemak voelt. Ze benadrukt dat het leuk is om te doen en ze vertelt wat er kan. En vooral dat je jezelf kunt zijn. Daarmee nam ze alle tijd voor mij, voor de opzet, de sfeerbepaling en de locatie. Esther is een fotograaf die meteen de kern weet te raken in wat bij jou hoort en bij het bedrijf. Ze heeft verschillende foto's gemaakt, op allerlei plekken in Rotterdam. De details die ze vervolgens heeft weten te verbeelden, zijn opvallend raak. Nu bij het gebruik van het fotomateriaal voor trueNorth heb ik een legio aan mogelijkheden en stijlen tot mijn beschikking. En dat is in deze digitale tijd een cadeau. Fotograferen is wat mij betreft naast mooie, strakke en goede foto's ook de persoon een mooie ervaring geven die terug te zien is op de foto's. Daarmee heeft Esther mij een ervaring gegeven die ik ook aan mijn cliënten wil meegeven; Je bent oké, zoals je bent. Deze combinatie maakt Esther waar in haar werk, klasse!" 

Astrid van Noort | Eigenaar en systemisch coach trueNorth

ps 945 van 1"Om meer “gezicht”  te geven aan mijn ontwerpstudio heb ik Esther gevraagd om mij te fotograferen en mijn bedrijf in beeld te brengen. Een bedrijfsreportage die aansluit bij mijn eigen karakter, niet te officieel en zakelijk, gewoon zoals ik ben. Esther luisterde goed naar mijn vraag, er was ruimte voor mijn eigen inbreng en ze begreep meteen wat ik belangrijk vond, waarna we een aantal ideeën hebben besproken. Bij ons allebei bruiste het van ideeën en energie. Gedurende de hele fotosessie voelde het alsof we samen werkten aan een goed eindresultaatNa een week kreeg ik de foto’s en ze zijn precies zoals ik het me had voorgesteld; natuurgetrouw, een afspiegeling van de werkelijkheid. De diversiteit van de foto’s is groot waardoor ze voor mij zeer bruikbaar zijn voor de website van Studio P en voor andere promotiedoeleinden". 

Pauline Klein Paste | Grafische Vormgever & Eigenaar van Studio P 

 

 

ps 847 van 1"Esther is een specialist als het gaat om het in beeld vangen van je verhaal;  waar je organisatie voor staat en wat jij als ondernemer belangrijk vindt is uitgangspunt. Dat gaat niet zomaar. Ook al kennen Esther en ik elkaar al lang, er gaat een diepgaand gesprek aan de fotoshoot vooraf.  Ze stelt kritische vragen die je weer even aan het denken zetten over je bedrijf en wat je uit wilt stralen. Wie zijn je klanten, wat is de kern van je bedrijf, etc? Esther beschikt over de ideale combinatie voor dit vak: gevoel voor bedrijf, jij als persoon en wat je voor je klanten kunt betekenen. Daarnaast is ze kritisch, creatief en gewoon een heel fijn mens! Reizen is een van de belangrijkste thema’s in mijn persoonlijke leven en in mijn bedrijf.  Ik ben graag tijdelijk reisgenoot van mijn klant; soms als gids, maar meestal om te zorgen dat de klant zijn of haar eigen route ontdekt. Voor mij komt dit op een mooie manier terug in de foto’s."

Corine van Dijk | Coach & Adviseur

 

ps 514 van 1"Esther is een vakvrouw in de fotografie. Als echte professional bereidt ze zich goed voor, leeft ze zich in, stelt ze vragen, luistert en kan ze zich een goed beeld vormen wat iemand wil. Verder kan ze goed improviseren en tijdens de fotosessie creeërt ze een prettige sfeer. Het resultaat; stralende mooie heldere foto's waar ik moeilijk uit kon kiezen. De leukste foto vind ik die waarop ik, in pak, op de fiets zit. Zo ga ik ook vaak naar klanten. Dat ben ik! En zo heeft Esther mij ook vastgelegd op beeld".

Owen de Vries | Heartful Banking